Brza
pretraga
Naslovna Kompatibilnost Moje sličice Pretraga FAQ

FAQ

1. Što je razmjenaslicica.com?
razmjenaslicica.com pruža Vam najbolju uslugu razmjene sličica, spaja Vas sa korisnicima koji su najkompatibiliniji za razmjenu sa Vama, omogućava Vam opširnu pretragu sličica koje trebate te čini potragu za sličicama jednostavnom i zabavnom.

2. Što je kompatibilnost?
Kompatibilnost je usluga kojom nalazite korisnika koji ima najveći broj duplića koji odgovaraju Vama, te Vi imate najveći broj duplića koji odgovaraju njemu.  Naša pretraga radi na principu najkompatibilnijeg korisnika te Vam pruža najveću mogućnost brzog i lakog sakupljanja svih sličica. 

3. Zašto se neki korisnici ne prikazuju na pretrazi po kompatibilnosti?
Ne prikazuju se korisnici koji nisu posjetili stranicu u zadnjih mjesec dana.

4. Kako se razmjenjuju sličice?

Sličice se razmjenjuju tako da odemo na Moje sličice, te označimo sličice koje imamo i dupliće. Kada ste to napravili kliknete na "Spremi" i vaše sličice i duplići biti će pohranjeni u našu bazu gdje se nalaze svi korisnici. Tada se  u bazi vrši pretraga po kojoj se pronalazi najkomatibilniji korisnik, te se upit o razmjeni šalje istome.

5. Zašto mogu označiti samo dio duplića?
Neke brojeve nećete moći označiti kao dupliće jer Vam nisu označene kao sličice koje imate, te ujedno ne mogu biti duplići.

6. Što je reputacija?
Reputacija je prikaz kolko su neki korisnici pouzdani u razmjeni sličica. Nakon razmjene sličica između korisnika svaki korisnik je u mogućnosti dati pozitivnu ili negativnu povratnu informaciju. Možemo li garantirati razmjenu sličica ukoliko Vam se nađe najkompatibilniji korisnik? Nažalost ne možemo, ali zato i imamo prikaz reputacije koji Vam ukazuje na pouzdanost pojedinih korisnika.

7. Planirate li uvesti i druge albume?
Ukoliko će korisnici pokazat interes za uvođenjem nekih drugih albuma vrlo rado ćemo Vam to i omogućiti.

 

 

© Razmjena Sličica, sva prava pridržana 2024